Over ons

Even voorstellen…

Wij zijn Mark en Kim Briggen en zijn in 2008 vol trots begonnen met Atelier de Gordijnenconcurrent.
Wat begon met een pandje op de Campagneweg, veranderde door een mooi pand op de Donk en een showroom in Nuenen.
Na 11 jaar aan de Monsieur Cuytenlaan te hebben gezeten zijn we naar een ander groter pand gegaan, midden in het centrum. En wel in de Vincent van Goghstraat 38 te Nuenen. Nieuw pand, nieuwe stap, en we vonden het tijd voor een nieuwe naam. Een naam welke omschrijft dat wij niet alleen "gordijnen" verkopen, maar ook vouw en paneelgordijnen. Harde raambekleding zoals o.a rolgordijnen, plisse en jalouzieen. Maar ook horren,hordeuren, rolluiken en screens. Dus met trots heten wij vanaf 19 augustus 2020 VT Raambkleding. Voor al uw raambekleding Voor Thuis, voor binnen en buiten.

Onze kracht is dat we alles in eigen beheer hebben en zelf op de voet volgen.

Mark komt als stoffeerder bij de mensen thuis. Waar hij adviseert, in meet en de producten ook daadwerkelijk plaatst. Dit heeft als voordeel dat hij precies weet wat hij wel en niet kan adviseren en door de vele situaties die hij iedere dag ziet ook het beste de klant kan informeren over de mogelijkheden passend bij de situatie.

Kim is de gene die je in de winkels tegenkomt, ze staat zowel in Zevenbergen als in Nuenen om de klant het juiste advies te geven en alles te vertellen over de producten, kleuren, modellen, plooien en ga zo maar door. Ook zorgt ze dat alles netjes besteld en uitgewerkt wordt en dat uiteindelijk de afspraken gemaakt worden voor het plaatsen.

Door dit samen te doen en alles in eigen beheer te houden zijn de lijntjes kort en de service hoog, want dat is het belangrijkste. Dat de klant ten alle tijden tevreden is, zo niet, gaan we samen kijken naar een juiste oplossing zodat de klant alsnog tevreden is.

Zowel in Zevenbergen als Nuenen krijgen zei ondersteuning van 2 fantastische dames, Christianne en Marie Louise, beiden kunnen zei naast advies geven ook herstel en kleine werkzaamheden verrichten, onder andere het maken van kussens, embrassen, en spangordijnen.

Tot slot, onze topkwaliteit stoffen, groot assortiment, full service en daarbij een lage prijs vormen uitgangspunten voor deze unieke formule:
“Van fabrikant naar consument binnen 3-4 weken met full-service van de vakhandel.”

En daar zijn we trots op!

We zien u graag verschijnen in een van onze showrooms!
 

Nieuw in Tilburg en Waspik, advies aan huis!
Als u uw wensen doorgeeft komt Mark bij u thuis met de nodige stalen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een afspraak mail dan naar info@vtraambekleding.nl


De Donk 26 - 4761 JK - Zevenbergen - Tel: 0168-750653 - KvK nr: 50437534 - BTW nr: NL822739124B01
Vincent van Goghstraat 38 - 5671 GX - Nuenen - Tel: 0407519051 - KvK nr: 50437534 - BTW nr: NL822739124B01

Het VT Raambekleding Team