Over ons

VT Raambekleding is sinds 2018 actief op de online markt. 
De hoofd organisatie Atelier de Gordijnenconcurrent is al sinds 2008 actief in de zonweringbranche, en is er klaar voor om zich uit te breiden. Ons doel is om meer klanten te verblijden met de prachtige producten die wij te bieden hebben tegen een goede prijs voor de beste kwaliteit.

Door diverse experimenten, onderzoeken en de huidige markt bleek dat een webshop de beste uitbreidingsmogelijkheid zou zijn. Op deze manier hebben we een groter bereik, en kunnen we diverse doelgroepen aanspreken.
Al met al een prima keuze om onze kennis en ervaring te delen en te zorgen dat steeds meer mensen hun huis kunnen aankleden met prachtige raambekleding voor een betaalbare prijs.


Ons motto: de beste Kwaliteit tegen de beste Prijs!

Snelle levering!
Wij hebben alles op voorraad liggen, het wordt op maat gemaakt en door ons zelf geassembleerd, hierdoor kunnen wij snel leveren. Levertijd van producten is daarom maximaal 1 week. Indien anders wordt u hier direct over ingelicht. Gordijnen en vouwgordijnen die op maat gemaakt dienen te worden, worden binnen maximal 3 weken geleverd.

Goede kwaliteit!
Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en door ons zelf geselecteerd, hierdoor kunnen wij achter elk product staan welke wij verkopen.

Garantie!
Op al onze producten zit garantie, hoelang staat per product aangegeven of kunt u terug vinden in de algemene voorwaarden.
Persoonlijk contact!
Telefonisch zijn wij goed te bereiken tussen 9.00-21.00u. Per email zullen wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.
Geen aanbetaling!

Omdat wij ook kunnen begrijpen dat u eerst uw product wil hebben voordat u betaald.
Heeft u buiten i-deal om ook de mogelijkheid om te kiezen voor Klarna After pay.
Showroom!

Onze showroom bevind zich in Tilburg. Dus wilt u een kijkje komen nemen bent u van harte welkom.
Bel of mail even voor het maken van een afspraak, de showroom is niet standaard geopend.Ringbaan Oost 12 - 5013CA - Tilburg - Tel: 013-7370027 - KvK nr: 50437543 - BTW nr: NL822739124B01

Het VT Raambekleding Team