Horren/Hordeuren

Horren 
Ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren, in onze slaapkamers.
Met de horren van de Gordijnenconcurrent houdt u ze buitenshuis! Voor elk openslaand raam of deur hebben wij een horoplossing: vast of uitneembaar voor binnen of buiten.
Laat de zomer maar komen!Plissé hordeur
 
Bij een plisséhordeur rolt het gaas niet op maar vouwt het op als bij een accordion. Door de ontstane vouwen is het zwarte gaas nog beter zichtbaar en kan hiermee voorkomen worden dat er doorheen wordt gelopen.

In de wintermaanden kan de cassette eventueel worden uitgenomen om deze ergens op te bergen. Ook is het voordeel van deze deur dat aan de onderzijde gebruik wordt gemaakt van een geleidingsstrip van slechts enkele millimeters hoog. Hierdoor is de deur zelfs met een rolstoel geen belemmering meer.

De plisséhordeuren worden geleverd in 3 standaard breedtematen van 96, 130 en 160 cm en diverse standaard hoogtematen tot een maximum van 260 cm. De hoogtematen bieden een variatie van 3 cm in de hoogte door het gebruikte bovenprofiel. De deur kan zowel binnen als buiten worden gemonteerd direct in de dag of op de dag met behulp van profielen.

Voor meer informatie zien wij u graag terug in onze showroom.

 

  •